Livet hos Hogengård

Pärlörhängen och snubbar

Informationen idag var klart intressant. Känner hur det glöder av tankar om hur jag ska få rejäl snurr på mitt bolag. Det är nu eller aldrig. Alltså nu. Det var jag och ett rum fullt av snubbar. Snacka om att känna sig udda. Inget som stör mig dock. 🙂

Efter mötet kastade jag i mig en smörgås och lite varm choklad. Blåste svinkallt i stan. Sedan finshoppade jag present till KJ som fyller år på tisdag nästa vecka. Det är ju riktigt kul att shoppa när det finns lite tid över. Synd att jag inte har mer pengar att spendera.

Red min fina Sass som blev helt till sig av att en ponny hoppade studs. Tönthäst! 🙂 Men det är bra att hon får känna på lite annat.

Hade mina pärlörhängen från LUC idag. Så vackra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *