Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Paris nästa!

Nu är det lite hysteri här. Men jag känner att jag måste ge ett livstecken ifrån mig. I söndags förra veckan åkte jag till Portugal för att jobba på plats i fabriken ett par dagar. På lördag denna vecka börjar mässan i Paris som jag för första gången har monter på. Det är ett stort steg så jag var tvungen att jobba med proverna på plats för att hinna klart. När jag åkte hem så fick jag inte ta med mig mitt handbagage utan det checkades in när jag skulle borda i ett ruskigt tempo. Och vad hände. Det försvann. Alla proverna var i den väskan. Detta behövde jag inte just nu med den stressen som jag redan har. Nu vet jag att väskan finns på Landvetter och jag hoppas verkligen den kommer hit idag.

Jag har en nyhet i shoppen. En sportbh utan bygel från Anita. Du ställer in axelbanden på framsidan och de går i kryss bak. Kupa A-G och omkrets 70-90. Svart, vit och härligt röd.

Nu kommer allt gå lite långsamt när jag är bortrest så jag bjuder på en rabattkod. Denna kod gäller även rea så det är kanske läge att shoppa lite från craft? Det är ju uppenbart fortfarande vinter så ett underställ värmer gott. Koden är PARIS18 och gäller till 23/1. Håll koll på Facebook och Instagram för att hänga med i Paris. På Insta har jag två konton. Ett där jag blandar med mitt privata och ett helt för företaget. Välkommen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.