Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Rebecca Lace bygelbh i svart

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga det senaste. Men det har verkligen varit prio på annat. Så jag har inte gett det någon tid alls. Ni som har koll på Facebook och Instagram vet att jag inte legat på sofflocket. Kanske lite men det är helt nödvändigt för att hålla ihop det. Posh Emma är godkänd men kommer sändas ut först i januari. Det är byglarna som inte hann fram i tid. Jag är väldigt petig och det får hellre bli försenat än att jag släpper iväg en ny produkt som inte håller måtten.

hogengard_posh-emma_bygelbh_komfort

 

Det har kommit in en del nya produkter i webbshoppen. Underställen från craft till halva priset är en succé! Comfort som är ett mjukt och skönt funktionsmaterial. Wool som har 57% ull av högsta kvalitet (som inte killas och sticks). Till dessa två finns det matchande gosiga långkalsonger. Extreme är ett av crafts bästa fukttransporterande material. Håller man sig torr så är man sval när det är varmt och varm när det är kallt. Luvtröjorna är också en riktigt bra julklapp. Insidan är mjukare än en kattunges mage.

 

Översta bilden är på den nya Rebecca Lace bygelbh i svart. Den har en härlig spets i ryggen som inte bara är snygg utan jämnar även till så kanterna inte blir så hårda under armen och på ryggen. Det är så många som älskar Rebecca så det är välkommet med en uppdatering av en redan suverän bygelbh. Den har matchande vanlig trosa och även en stringtrosa som är väldigt läcker. Skrolla neråt när du klickat dig in på bh:n så finns där länkar till trosorna. Klick klick framme! OBS! Det är intro-rabatt fram till på fredag på bh:n.

Och varför inte önska sig något från shoppen i julklapp? Det är ju så enkelt att bara maila en länk (eller flera) och ange storlek. Eller köp ett presentkort till någon du tycker om som behöver en ny bh. För er som bor på nära håll ingår alltid utprovningen i lugn och ro på bokad tid.

På lördag har jag öppet hus och craft-outlet. Mellan kl 11-14 så går det fint att drälla in och shoppa. Självklart går det bra att prova bh. Bjuder som vanligt på något gott. Sitt ner i soffan en stund och bara umgås. Det brukar alltid bli trevlig och folk som inte sett varandra på åratal kan mötas. Det har hänt flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.