Livet hos Hogengård

Så säger legenden…

Fick låna en väninnas söta ponny igår. Men Bus har en ridsvacka och vill inte trava. Vi får nog ta en paus. Jag skulle aldrig hetsa honom. Hästar är min passion och han väljer själv. Just nu nöjer vi oss med att lalla runt på söta låneponnyer. 
Det är mycket svärd och berättelser just nu. Han slutar liksom inte berätta saker. Ibland kommer det helt tokiga och roliga historier. Spännande när han kan skriva ner allt som rör sig. 
Idag har vi hälsat på pappan och köpt nya skor på XXL. Snygga Timberland med GoreTex. Köpte ett par Bagheera i höstas men så dålig kvalitet! Hela tån är uppsliten och läcker. Kostade ändå 550:- så jag hade hoppats lite mer på dem… Har mest haft Viking och de har funkat super. Nu var det ganska utplockat och Timberland har funkat fint förut. Gott att det var rea, 399:- är bra jämfört med nästan 900:- ordinarie. Vi hann med en snabb sväng på ikea också. Köpte en ram till nya alfabetspostern och några nya blommor till sovrummen. Nu är jag trött och säger snart nattinatt till denna lördagen. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.