Livet hos Hogengård

Så vad är på gång?

I år vidgar jag mina vyer och åker till mässa i Paris. Det är första gången men jag borde väl varit där för länge sedan. Det ska i alla fall bli mycket intressant. KJ jobbar så det blir ingen tid att turista runt. Flyg dit nu på fredag eftermiddag, mässa lördag och söndag och flyg direkt hem på söndag kväll. Valde att lägga lite mer pengar på flyg direkt så jag kan utnyttja tiden till max.

Funderar lite över kläder och skor. Jag kommer hamna mitt i en megachic värld men jag kommer köra på min stil. Sköna skor och jeans. Avskyr att få ont i fötterna. Möjligen tar jag på mig en kavaj för att dressa upp lite. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.