Livet hos Hogengård

Blått är alltid blått

Jag har inte många par skor men de jag har är noga utvalda. Jag har ju ingen stor shoppingbudget (jag har ju häst…) så det gäller att hålla i pengarna. Nu har jag ju lagt på mig några kilo för mycket och jag vägrar köpa nya kläder. Fast jag skulle behöva det (eller gå ner i vikt och komma i de gamla…) Men skor går ju bra. Såg att brandos.se hade rea. Dessa blå blev jag väldigt förtjust i. Löjligt att köpa finskor med tanke på hur sällan jag går i dem. Men fina är de. Och billiga. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.