Livet hos Hogengård

Träna med mig?

Rester efter körsbärsträdet. Ingen lek att stycka och packa in i släpet. Men jag fick (som vanligt) suverän hjälp av mor och far. Det kan ju inte ligga kvar. Då måste jag ju så ny gräsmatta. Jag har liiite annat att göra än att jobba i trädgården. 🙂 
Förstår inte hur bra det sjönk ihop när vi lastade. Kommer bli intressant att lasta ur. Vresigaste grenarna jag har jobbat med. Jag har ju kört iväg ett antal rhododendronbuskar och mängder med syrener. Detta är stretigast av dem alla. Grenarna pekar åt alla håll och sätter sig fast i allt. Får se om det blir dagens lunchträning att lossa på tippen.  
Sedan ska denna drivan bort från gräset. Körsbär är stenhårt och tungt. Längtar redan efter att få ta tag i dem. 😉

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *