Livet hos Hogengård

Dagen efter dagen före

Igår vaknade Bus klockan sex. Jag stönade och bad honom ta med sig kudden till min 90-säng. Vi somnade otroligt nog om en timma till. Efter frukosten började väntandet på att parken skulle öppna. Plågsamt. Tur han kunde kolla på Kluro som är det senaste. 
Sedan var det fullt ös igen. Köpa nya skott och det var inga problem att hitta kompisar att skjuta mot. Alla barn lekte med alla. Utan konflikter. Ännu en bra dag. Efter lite mat vid 17 så var det inga större problem att få med Bus hemåt. 
Jag var så trött när vi kom hem igår att jag frös så jag skakade. Trodde jag hade fått feber. I morse sov vi till 7.30. Så skönt. Sedan kom Otto och ville mysa i mitten. Han är ett litet gullefjun. 
Idag är det lite slött. Men en del skott har givetvis avlossats. Ursäkta grannar!
Har krattat nästan hela gräsmattan idag och lite ångrat säcken med gödning som jag spred tidigare i våras. Enorma mängder gräs. Tur gräsmattan är liten. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.