Livet hos Hogengård

Kändis högt uppe i berget

I torsdags hyrde vi bil och åkte upp i bergen med våra nya vänner. Smala vägar och hissnande höjder. Lite på gränsen några gånger men då tittade jag in mot berget. 
Högt uppe på vulkanen kommer vi till en liten by med en restaurang. Denna ägs av en man som bott i Sverige och varit med i Sällskapsresan. Charmig rar man och helt ok mat. Ganska oväntat möte och väldigt roligt. 
Naturen här uppe är mäktig. Och det är svinkallt. Vi var väl på omkring 1500 meters höjd. Berget är totalt ca 1900 någonting…
Så fick Bus ont i halsen och feber. Fredagen fick börja med pannkakor i sängen. Otur. Alvedon bev räddningen. 
Det var ju Black Friday och jag var lite rastlös så jag tog en tur ner till köpcentrat ett par minuter bort. Föll pladask för dessa New Balance sneakers. Och köpte dem till slut. Fick även köpt julklappar till mor och far. Mycket nöjd. 
Buset och hans nya kompis J. Helt underbara tillsammans. 
Vi hann med ett litet dopp innan hemresan igår. Söta småkorvarna tramsar när fina storasyster T fotar. För övrigt en ljuvlig tjej som hade ett magiskt tålamod med grabbarna. En familj som satte guldkant på semestern. Bus vill bo på Kanarieöarna. Jag förstår honom. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.