Livet hos Hogengård

Varning för arg tjock blondin på IKEA i morgon

Jag är inte söt och charmig när jag är på ikea. Jag har koll på vad jag ska ha och vart det finns. Raka spåret är det som gäller. Gå inte i vägen och virra.
Inte för att det händer så ofta att jag åker dit men nu är det dags. Mor ska ha några små runda mattor att lägga under sina fåtöljer och jag passar därför på att köpa ugnsformar som jag ska ha till min födelsedagsmiddag. Roligast på trista ikea är att ställa ena foten på en möbelvagn och sparka på med den andra. Det går att få upp en jädra fart på deras släta golv. (Om inga långsamma figurer går i vägen. Hur många finns det egentligen?!) Hur kul som helst och bonusen blir att mitt sällskap skäms ögonen ur sig. Jag skiter nämligen högaktningsfullt i att jag väldigt snart fyller 40 och beter mig som en galning. Ikea är trist och jag gör bara det bästa av situationen. 🙂

Related Posts

9 thoughts on “Varning för arg tjock blondin på IKEA i morgon

 1. Karolina skriver:

  Jag tror jag ska åka till IKEA imorgon med, bara för att få se den rejält gravida blondinen sparka omkring i full fart. Eller förresten… Jag gör dig sällskap. För jag brukar göra likadant. 😉

 2. Vi kan köra race?! 🙂

 3. iashemlis skriver:

  *skrattar*

  Jag kan riktigt se dig där spänna ögonen i de som råkar stå ivägen.. haha*

 4. Jodu, att så klarblå ögon kan bli så mörka. Märkligt. 😉

 5. Haha – underbart!! Nu har du ju en mage att plöja väg med oxå ; )
  Och du, glöm inte att åka till Rörstrand – det är lite outlet-varning men det finns mycket fint!! Roligare än IKEA!
  Och jag missade din "fria-frakt-period" pga av vattkoppssjuka barn, men jag beställer snart ändå när jag kan kolla i lugn o ro på ditt sortiment! En sjysst BH är värd sin frakt!
  Jennie R

 6. Melinda skriver:

  Jag brukar få panik om jag tvingas gå dit. Fattar inte varför det ska vara en massa människor som släpar benen efter sig och helst bara stannar helt plötsligt så man måste göra värsta tvärniten! ha ha..

 7. Anonym skriver:

  "..trista ikea.." Skärpning Hörru!! Var glad åt att inte Ingvar ger sig in i Bystbranschen! Kram/Tony

 8. Tack Jennie! 🙂

  Melinda, vi är på samma spår!

 9. Ingvar är säkert en jävel på tuttar! Sorry Tony men där känner jag mig lugn. 😀

  Jag är grymt imponerad av honom men jag tycker varuhusen är trista och jobbiga att ta sig igenom. Jag är ju inte typen som spankulerar omkring. Om jag inte får sparka vagn då. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.