Livet hos Hogengård

Lite tröga leveranser

Jag brukar alltid vara snabb med att leverera mina varor. Vet själv hur det är om man beställt något över nätet. Jag vill ha det NU och med en gång! 🙂
De flesta produkter har jag liggande i lager. Men ibland tar det slut snabbare än jag hinner beställa. Just nu går Deco i ett rasande tempo och just den kommer från ett lager i England. Det går inte så fort att få hem dem som jag önskar. Jag hoppas ni har lite bättre tålamod än jag… Även amningsbehåarna kommer därifrån. Samma sak där. Lååångsamt…

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.