Livet hos Hogengård

Yoga varje dag?

Jag har en rätt kass ländrygg. Så har det varit sedan jag var tonåring och ramlade av min ponny. Men det går oftast att hålla efter med vissa stretchövningar. Ibland behöver jag hjälp av typ naprapat men det var många år sedan sist. Som ryttare blir man ju inte direkt smidig så jag har ökat på mina övningar med lite yogamoves. KJ är ju grym på yoga så han lärde mig lite basics. Nu tänkte jag hålla rutinen och köra varje dag. Har varit sur i ryggen lite för länge nu. Tänker att det är även bra för min ridning om jag håller igång och töjer lite i mina korta muskler. Vi får se hur länge det håller. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.