Helena von Sassen
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Ännu en ny bh från Hogengård, rabattkod och helgens dressyrtävling

hogengard_poshemma_bygelbh

Hogengard Posh Emma bygelbh

Igår tryckte jag på start för nya bygelbh:n Posh Emma. Så skönt att äntligen få köra igång. Nu planerar jag för nästa modell. Ska det bli Lacy Sanna eller Smooth Nadja? Tror det lutar åt Lacy Sanna då jag inte är helt hundra nöjd med kupan på Smooth Nadja. Jag skulle vilja ha en spacemoussekupa som det är på Rebecca. Måste ”bara” hitta en fabrik som kan pressa kuporna. Men tycker ni annorlunda så säg till. Det är ni som bestämmer vilka bh-modeller som ska göras. Jag vill gärna höra om färger också. Vitt, svart, beige eller mönstrat? Ni kommer självklart få chansen att förboka även denna bh med rabatt.

Hogengård Lacy Sanna bygelbh

Hogengård Lacy Sanna bygelbh

Hogengård-nadja-beige-t-shirtbh

Hogengård Smooth Nadja beige T-shirtbh

Nu tycker jag ni ska passa på att shoppa med rabattkoden SEP17. Den ger 10% och gäller till på torsdag (2017.09.14). Ej redan nedsatta produkter.

I söndags var jag iväg på dressyrtävling i Fjärås och startade en MsvA:1. En ny klass för mig och Sassen men den är ju ganska lik PSG, om än inte riktigt lika rolig. Vi har varit i detta ridhus en gång innan. Det var nog en av de första starterna och hon var fullkomligt livrädd. Det är ett svårt ridhus som är väldigt lyhört och parkeringen är just utanför. Hon är ju inte tittig men när hon hör saker och inte ser vad det är kan hon blir så rädd. Men jag tycker jag tog tag i situationen bra och det var väl mest i piruetterna som spänningarna slog igenom. Hon tappar även en del gång när hon spänner sig och det är ju inte så konstigt. Vi slutade på 64.744% och det får jag vara nöjd med. För ett år sedan var det ett bra resultat i MsvC:1. Så visst har det hänt massor. Hon är så himla underbar! Nästa tävling är i Bollebygd om knappt två veckor och däremellan är det bröllop i Stockholm. Inte bästa förberedelsen men det ska funka. Sista starten för i år blir en MsvB:5. Den trivs hon bra med så det blir en skön avslutning på säsongen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.