hogengard_posh-emma_bygelbh_komfort
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Posh Emma till kampanjpris och tävling

Posh Emma som var lovad att komma i sommar har blivit försenad. Mest p.g.a. jag är petig. Vågar inte släppa något i farten utan måste kontrollera allt i detalj. Det som sinkat nu det sista är byglarna. Men det har löst sig. Nu ska jag bara få fart på fabriken efter deras semester. Det är storleksprover som står på tur och sedan trycker vi på start.

Just nu pågår det en tävlingInstagram och Facebook. Du kan vinna en Posh Emma, både bygelbh och matchande hög trosa. Du skriver i kommentarsfälten i vilka länder jag har produktion. Det är inte helt lätt men vem säger att det ska vara enkelt?! Det är ju ändå en tävling med fin vinst (värde 1060:-). Både Facebook och Instagram så syns man inte i flödena om man inte får ”gilla och delat” sina inlägg. Ju aktivare ni är med att gilla och dela, ju fler kan se vad jag har att säga. I morgon eftermiddag så kommer jag berätta vem som vunnit.

Posh Emma kommer komma i B-i-kupa och omkrets 65-90. Vi måste börja där och ju bättre det går, desto mer storlekar kan jag producera. Det är mitt mål att ha många storlekar. Att aldrig rucka på designen även om komforten är absolut främst.

Fram till på söndag (2017-09-10) är Posh Emma, bh och trosa nedsatta i pris. Väljer du faktura så aktiveras den först när det du beställt skickas. Så man måste inte betala i förskott. Visst är det smart.

hogengard_poshemma_bygelbh

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.