Livet hos Hogengård

Blåa ben och BUS

Jag har väldigt ljust pigment. Inget jag lider av men ibland är det lite trevligt att ha bruna ben till shortsen. Då är brun utan sol räddningen. Så tänkte jag prova något nytt. Spray. Nu har jag testat två gånger och jag kanske bär mig dumt åt men det blir skit. Ska jag det få jämt över hela benen så börjar det rinna. Jag har nu randiga ben och skitbruna fötter. Väldigt snyggt. Inte. Med jeans ner till fotknölarna och strumpor på fötterna… Så jag återgår till BUS på tub. Har funkat kanon förut och kommer göra det igen.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.