Livet hos Hogengård

Cat got your tongue?!

Har haft hektiska dagar. Jobbar med något som heter Företagsacceleratorn, arrangeras av Connect Väst. Googla om du är intresserad. Jag är för seg för att orka länka. 🙂 Jag ska iaf sätta ihop en affärsplan och sedan ska jag presentera mitt bolag inför en grupp utvalda människor. Förhoppningsvis kloka sådana. Lite som Draknästet och Dragons Den som du kanske har sett på tv? I morgon ska jag träna på min presentation och jag känner mig inte riktigt klar. Men det kan vara bra att sätta sig ner nu innan jag har gjort för mycket. Den 19 februari ska jag upp till bevis och förhoppningsvis resulterar detta i att jag ser klarare på hur jag ska driva bolaget vidare.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.