Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Dags att ha monter i Stockholm?

Sitter nu och ser över om jag ska åka upp till Sweden International Horse Show 30/11-3/12. Det är rätt mycket som måste lösas. Det blir dyrt med monter, hotell, resa men matkontot blir nog inte så högt. Det är (minst) 13-timmarsdagar och inte så mycket tid över till att äta. Men mitt största dilemma just nu är placering av monter. Det är helt slutsålt nere i arenan så det är på entréplan 3 eller i annexet där det är paddock och hästar i boxar. Just i annexet är jag orolig att det är för smutsigt. Där står det hästar hela dagarna som publiken får klappa. På plan 3 tror jag att alla går igenom när de ska till arenan, men frågan är om de kommer gå upp igen när de väl gått ner? Jag har själv inte varit där så jag skulle vilja veta mer om det är någon av er som varit där? Snälla hör av dig till mig!

Bilderna är lånade här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.