Livet hos Hogengård

Göteborg Horseshow 2011

Nu har jag bokat om min plats för 24-27 februari nästa år. Skönt! Nu när jag läser på Facebook om vänner som är på väg till Falsterbo Horseshow så bara det kryper i kroppen. Jag vill också dit! Kanske lite märkligt med tanke på hur jobbigt det är. Det är tungt, man stressar över vädret, långa dagar, äter dåligt, bor obekvämt i husvagn och duschar i skitiga omklädningsrum. Men ändå vill jag dit. Jobba och träffa gamla och nya vänner. Eller så är det bara för att jag inte kan? 🙂

Related Posts

3 thoughts on “Göteborg Horseshow 2011

 1. Anonym skriver:

  Okidok.
  Då tar jag ledigt nästa år och fixar barnvakt om Robert jobbar. Göteborg here I come:)
  P&K

 2. Anonym skriver:

  Då tar jag ledigt och fixar barnvakt:)
  P&K

 3. Blir ju ingen mässa utan dig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.