Livet hos Hogengård

Guldbehå på väg!

En av mina favoriter från Fauve finns nu äntligen i web-shopen. Det är den jag väljer först av alla i garderoben. Har varit lite trög med inte hunnit att få in den på plats. Har dock kommit över ett gäng i den fina bruna färgen till ett mycket bra pris. Kan nu sälja den för 495:- och den har kostat 823:-.
Den kommer från Fauve som är det lyxigaste (och skönaste och bästaste) av märkena jag säljer. 🙂 Tycker det är så trevligt med lite brunt i stället för bara svart om man vill ha en mörk behå.

Här får du länk till hemsidan.

Related Posts

4 thoughts on “Guldbehå på väg!

 1. Livet skriver:

  mycket snyggt !

  trevlig helg

  1. Supersnygg och skön. Ger väldigt fin form.

   Trevlig helg önskar jag dig också!

 2. Nu har jag beställt den – då får vi hoppas att den sitter kanon 😉

  1. Får vi verkligen hoppas! Annars hör du av dig till mig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *