Livet hos Hogengård

Inte en droppe regn!

Hoppas vädret håller i sig resten av veckan. Det här är kanon. Alla är glada och orkar mingla. Boobs T-shirt nr två är köpt av ännu en engelsktalande man idag. De har uppenbart humor. 🙂 Flera storlekar är redan slut av craftrean men jag planerar att beställa nytt i morgon som då levereras på torsdag. Alltid svårt att göra inköp och gissa vad som kommer sälja.
Pharma Light har hjälpt mig med ryggen igen och jag är dem evigt tacksamma. Nu har jag hivat i mig en liten burgare och ska strax tvätta av mig ansiktet. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.