Livet hos Hogengård

Jag har unnat mig…

Att vara lite ledig. Min hjärna och kropp sa stopp efter Falsterbo Horseshow. Det är tungt att vara på mässa över en vecka. Man sliter innan mässan med allt som ska förberedas och en häst som ska flyttas. Det är tungt att bygga montern helt själv och slitsamma dagar i tältet. Sover ok på nätterna men det är inte som hemma. Man nojjar över vädret och att man inte ska få sålt så det går runt. Eller att det är saker som ska ta slut för tidigt. Äter katastrofalt dåligt och dricker ännu sämre (slippa lämna montern för att gå på toa). Så förra veckan var jag en dålig företagare som inte servade mina kunder som jag skulle. Förlåt! Nu är jag på kontoret igen och ska skotta undan så det ryker. Det kommer ta några dagar att komma ikapp men jag gör mitt bästa. Lovar! 🙂

Ps. Tack till Helena för fin hjälp och Marie för proverna från Anita.

Related Posts