Livet hos Hogengård

Nu behöver jag seriös hjälp!

Mina sötaste vänner. Nu behöver jag Er hjälp. Ni vet ju att jag håller på med nya bh:ar åt er. Bekväma och snygga sådana. För det vet jag att ni vill ha. Men det är ju trevligt om det finns matchande trosor. För det vet jag också att många av er vill ha. Ridtrosans passform är det många som uppskattar. Den sitter som en smäck! 🙂

 En klassisk trosmodell fast denna har en söm mitt bak.

 Riktigt hög.

Lite lik ridtrosan.
 

Och är det någon som använder string nuförtiden?!

Snälla, berätta för mig vad du vill ha för trosmodeller.

Related Posts

22 thoughts on “Nu behöver jag seriös hjälp!

 1. Victoria skriver:

  Jag använder faktiskt string ibland. Till och med förvånansvärt ofta, beroende på vad jag har för byxor på mig. Men det är ingen vacker syn på gammal tant, i alla fall inte innan jag har fått på mig byxorna.

  // Stödstrumpor och String

  1. En syn som heter duga! 😀

 2. Anonym skriver:

  Jag älskar Sloggis Romance Tai. Som den såg ut tidigare!
  Perfekt passform för 49-årig plattröv. Inget som skär in, varken i ljumsken eller rumpa.

  1. Får googla den. Tack! 🙂

 3. PJAK skriver:

  Tai är favorite motvilligt funkar klassisk trosa men då helst sömlös. (Och hemskt gärna I bambu.)

 4. Anonym skriver:

  Har nog trosor i varenda modell som existerar! Gillar när de är ganska höga men inte upp till midjan. Är de för låga lägger de sig i kejsarsnittshöjd och det är inte bekvämt alls. Trosor med ben (2/3 längd) kan vara jätteskönt på sommaren så att inte låren klibbar under kjolen.
  Viktigast för mig vad gäller ridtrosa är att sömmen fram sitter en bit upp och inte undertill. Det blir sådana attans ridsår av det.
  Hälsningar från "Något hängbukig 54-åring med snygg rumpa"

  1. Känner igen snitthöjd…

   Vår ridtrosa har just sömmarna utanför "sittområdet". 🙂

 5. I min värld skriver:

  Jagvill ha trosor där skinkorna inte är på rymmen! Än har jag inte riktigt lyckats hitta rätt modell. Avet är ett trosmärke som finns med liiite ben o i mikrofiber son funkar hyfsat. Låga modeller går fetbort mycket på grund av en massa ärr som skaver då hellre trosor som går till navelhöjd 🙂 trosor med längre ben funkar tyvärr inte på mina sladdriga lår då de korvar sig :-0 hälsningar tant med sladdriga lår o hängrumpa

  1. Tack! Du behöver en trosa som inte är för vid runt benet. Om jag får gissa. 🙂

 6. Lotta Larsson skriver:

  Jag gillar ridtrosans modell. Hittade trosor hos Kronan för tio år sedan ca. Köpte nog 10 par, och dom sista är på väg i graven. Super super kvalité och passform. 95% bomull, 5% duponlycra. Viktigt är att dom verkligen är testade för tvätt i 60 grader och håller för torktumling. Som någon skrev här uppe – tror också på bambu.

  1. Tack Lotta! Ska se mer på bambu på nästa mässa. Bomull är inte bra för de torkar aldrig. Fukt i "underredet" är inte bra. :/

 7. Jag skriver:

  Jag vill ha trosor som slutar strax under naveln. Ngn form av resår/söm runt lår och stjärt så trosan sitter på plats. Typ taimodell men inte för höga upp på höften. Använder aldrig boxer men string ibland

  1. Många modeller är för lösa runt benet. Då sticker de iväg. Tack! 🙂

 8. Anonym skriver:

  Jag köper mina trosor på ICA. Pierre Robert, höga i bomull. De är tråkiga men de funkar bra för mig. Då jag både är lite för kort för min vikt och har gjort kejsarsnitt och hysterektomi så vill jag att de går upp en bit på magen. Och jag gillar bomull då jag har lätt att få svamp i ljumsken. De får inte sitta för hårt i midjan, då får jag ont i magen efter en halv dag.

  1. Tack! Ska spana på dem. 🙂

 9. I mitt huvud skriver:

  Jag gillat den lite klassiska modellen, fast kanske utan söm mitt i bak. String använder jag aldrig!

  1. Sömmen mitt bak är lite fånig. Håller med. 🙂

 10. Keiju skriver:

  Till vardags använder jag något liknade ridtrosan och när jag vill vara finare undertill så använder jag brazilaian thongs, det är som en sting men ändå inte då jag upplever att den inte skär in i mellan skinkorna lika mycket som stringen gör.

  1. Tack tack! Jag vet vad du menar. Typ Hanky Panky?

 11. Anonym skriver:

  Använder i princip bara svarta Sloggi basic maxi, har några andra i liknande modell också… Det ska vara hög midja så det inte blir en extra kant under byxlinningen/strumpbyxorna och det ska sitta åt så pass mycket under skinkorna att kanten inte kryper upp på rumpa, samtidigt får det inte sitta för hårt så att det blir en tydlig rand som syns genom kläderna…
  Helst bomull till vardags, glansigare tyger under sommarklänningar för snyggt fall, helst merino på vintern om man är ute länge…
  /Karin

  1. Tack för hjälpen Karin! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *