Livet hos Hogengård

Nu tar vi snart helg!

Lille Ottogrisen. Han är bara så söt. I går kväll kom han in och var så gosig. Vi låg sked, han med huvudet på min arm och jag kliade honom på magen vilket han älskar. Lilla lustiga djuret.
Idag har jag suttit några timmar på Espresso House och skrivit. Jobbar på texten till min crowdfunding. Får jag bara kommit lite längre med priskalkylerna på de nya bh:arna så ska den släppas lös. Mycket spännande och ganska nervöst. Nu ska jag snart åka till ICA och köpa halstabletter och glass till Bus. Hans förkylning har blivit sämre så han behöver daltas lite extra med idag. Sedan tar jag helg.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.