Livet hos Hogengård

Shopping och mat

Köpte en keps med Busets namn på. Så nöjd kille. Själv köpte jag mig ett billigt armband. Så sällan som jag har bling på mig så får det inte kosta så mycket. 🙂
Under mässan åt jag sushi fem gånger. På fyra dagar. Lika gott varje gång. På lördagskvällen gick jag och Snäckan till ”vår” Indiska restaurang och åt godaste Butter Chicken och Chicken Tikka. Milda tider så gott! Smälter i munnen och så lite hetta på det. Måste lära mig att laga Indiskt…
Och så dagens ljuvligaste vårbild. De pyttiga krokusarna uppefter vår östvägg har slagit ut. Nu finns det hopp om varmare ljusare tider. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.