Livet hos Hogengård

Andra sidan mässan

KJ är på något jobbtjohej i Storstan. Då lämnar jag Buset på förskolan. Och Ottokatt. Men Ottokatt vill helst gå först. Eller kanske u n d e r mina fötter? Svårt att svara på. Han är ett litet fälleben. Skitsvansarna är iallafall glada över att allt är som vanligt igen. En fick ju tillbringa weekenden i Halmstad och den andra ”ensam” hemma. Jag skippade hotellnätter för hans skull. Men det var faktiskt rätt gott att komma hem till sin mjuka säng och spinnande katt. Övriga Kallar var ju Halmstad så det var väldigt tyst och lugnt i huset. Nu måste jag fortsätta packa upp så jag kan börja packa beställningar igen. Tänkte visa vad jag shoppade på mässan men med det får jag be att återkomma.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.