Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Söker en ny ovanlig vanlig modell

Posh Emma, bygelbh:n på bilden överst är nu under produktion. Men jag är även på gång med en till bh-modell, Lacy Sanna. Ska gå betydligt snabbare att få fram… Den är ofodrad med en liten spetskant på kupan. Lacy Sanna ska igång nu och jag kommer göra samma fotoupplägg som med Posh Emma. Fast annat tema och stil men det är inte klart ännu. Lollo är en fantastisk och ursnygg modell som jag älskar men jag vill variera bilderna. Denna gång vill jag ha en lite kurvigare kvinna.

Här är ett par bilder på kvinnor från min webshop som jag gillar. De är proffsmodeller men så att ni får en aning om vad jag letar efter.

Elomi Matilda bygelbh beige

Detta är den blivande Lacy Sanna. Ofodrad, breda axelband, brett bröstbrand och bred i ryggen. Färg är inte helt klart ännu. Troligen svart eller beige. Men det som är viktigt nu är att jag hittar en modell i god tid så vi kan jobba lite lugnare än när vi plåtade förra gången.

Lacy Sanna bygelbh Hogengård

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *