Livet hos Hogengård

Tomt lager och toppar

För er som har fått hem en Comfort Support sportbehå den sista tiden med bara en rad hyskor i ryggen. Sänd den tillbaka till oss så får du en ny. Hoppas det tar ca en vecka innan jag har dem omsydda och hemma igen. Jag har inte varit glad de senaste dagarna. Men jag sover gott om natten och det är ju bra. 🙂

Har sökt lite efter (vita) enkla toppar det sista. Jag är ju ingen mästershoppare så det har gått lite trögt. Såg nu att Gina Tricot hade tre olika som jag hoppas är lika fina irl. Snyggt till jeans och lägger man till lite smycken och en kavaj så kan det bli mycket snyggt. Bilderna har jag lånat hos ginatricot.com.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.