Livet hos Hogengård

Trinny & Susannah

Tittade på en repris av deras program från Göteborg igår kväll. Tycker de är så sköna. Ospärrade och väldigt Engelska i en skön kombination. De är inspirerande. Det finns så många kvinnor som går runt med en behå som sitter uselt. Har man dessutom lite kurvor så är en bra behå ännu viktigare. Du får en helt annan form på kroppen om bysten sitter på rätt ställe. Det jag gillar med dem är att de jobbar med den kroppen du har. Inte den du vill ha. Det där med att gömma sig i “ett tält gjort för två” gör sällan saken bättre. Behå kan jag men jag önskade jag var bättre på hade mer tålamod att leta fram kläder som passar min figur. Som den ser ut nu. 🙂

Jag skulle vilja ha en modevisning av underkläder med kvinnor i alla möjliga storlekar. Det kommer att hända. Vet bara inte riktigt när. 🙂

Related Posts