Livet hos Hogengård

Trinny & Susanna

Kul att titta på tv igår. Trinny och Susanna stylar om Svenska kändisar och de plockade fram en (röd) Rebecca till sångerskan Jenny Silver. Rebecca är en absolut storsäljare. Den sitter bra på alla med större byst. Lätt och luftig men med rejält stöd. Kan inte nog lovorda den! Storlek D-G men är något rymlig i de större kuporna. Har du H kan du lätt prova G-kupan.

I våras var jag på en casting för deras program. Alltså för vanligt folk, inte kändisarna. OM någon nu undrade. 😀 Inget jag har talat så värst högt om. Men jag stod som första reserv. Men nej då, ingen jefel blev sjuk eller backade ur. Det hade varit så kul att kanske hitta sin egen stil. Den tappade jag med kroppen efter Buset. Det är rätt svårt att klä sig när det sitter fyra kilo fläsk runt midjan. De gamla jeansen går inte att stänga utan att det blir en läcker muffinsmidja och andnöden grymt plågsam. Jag har varken lust eller råd att köpa ny garderob och orken att gå ner vill inte infinna sig. Fläsket sitter väl extra hårt när man har blivit en tant?! 🙂

Vad tycker ni om den ”nya” bilden för svarta Comfort Support? Det är min underbara fotograf Anna som har roddat om den hudfärgade till svart. Hon är magisk! Nästa vecka kommer baksidan och i eftermiddag ska hon plåta en produktbild till ett test behån ska vara med i. Håll tummarna!

Related Posts