Livet hos Hogengård

Trude, var det så här du tänkte?

Min väninna Trude tyckte det var så kul att jag var så glad att KH var en pojke och jag skulle slippa allt rosa. Därför fick han en rosa skjorta i julklapp av henne. Som jag tycker är helrätt. Rosa tuff och stilig skjorta är läckert på en liten snubbe. Han hade redan en cerise body med Animal från Mupparna. Men den har han vuxit ur. Snart dags att börja köpa på sig storlek 80. Kanske blir det denna piké (från H&M) att ha över en body?

Related Posts

4 thoughts on “Trude, var det så här du tänkte?

 1. Anonym skriver:

  Underbar:)
  P&K

 2. Bra. Då får jag ta och nätshoppa någon dag då. Alltid gott att ha nästa storlek på gång i lådan. 🙂 P&K!

 3. Tina N skriver:

  Trodde först att det var din…;)

  Fin färg på en grabb!

  God fortsättning!

 4. Jag skulle aldrig klä mig i rosa. Jag är redan rosa i hyn. 😀

  God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.