Livet hos Hogengård

Vårens vill ha sneakers

Jag har adidas Gazelle i grön mocka och marinblå mocka med blingstenar på som jag köpte i Jakarta. Nu är jag sugen på dessa vita Nike Air Force One. Supersnygga! Barnstorlekarna är ju dessutom lite billigare. Bra för mig. Föredrar sneakers framför converse. Har ett par låga men tycker inte conversen är speciellt sköna att gå med. Bilden har jag lånat hos nike.com.

Denna veckan går jag i ett par stövletter med lite lägre klack. Fötterna är vana vid sköna jodphurs från Blundstone med extra bra innersula eller asiscs springskor. Mina fossar är måttligt lyckliga just nu. Kanske därför jag sitter och suktar efter vårsneakers. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.