Related Posts

4 thoughts on “”Är det snart dags?”

 1. Sött, din lilla snyggo 😀 jag vet, den kommentaren kommer väldigt tidigt, det gjorde den för mig med. Fatta, idag är det 7 dagar kvar till beräknad förlossning för mig, även om jag tar för givet att jag kommer gå över tiden. Overkligt.Tyckte det var så overkligt att se magen växa och inse att det är en liten lilleman därinne, en liten astronaut

 2. Sessan skriver:

  Oh, nej!Man ser tydligt att det är 79 dagar kvar 🙂

 3. Harrymamman, helt galet att han snart är färdigbakad! Ska bli spännande att få träffa er. 🙂

  Sessan, tack! Du är bara för snäll. 😉

 4. Anonym skriver:

  Hej,
  Du är ju jätteliten, den som sa så var nog liite ironisk;=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.