Livet hos Hogengård

Ett inlägg till ”Svärmor”

Här är det full fart framåt på maggen. Söta ”svärmor” är lite nyfiken och bor en del mil bort. Så därför kommer det här en bild på min bamsemage. Nu är det vecka 27 och fortfarande långt kvar. Bara att bita ihop och försöka ha tålamod. Jag är inget bra på att gå runt med en stor mage.

Jag är lite road av att läsa andra blivande mödrars bloggar. Och jag bara häpnar över hur mycket de shoppar. Nu är jag kanske inte direkt magiskt road av shopping men det viktigaste hinner man väl köpa på sig någon månad innan? Men. De här kvinnorna inreder barnrum från golv till tak, handlar drivor med kläder, sockor, mössor, leksaker, salvor, puder, termometrar till både bebis och badvatten, snorsugare(!), linfrö (om man får förstoppning efter förlossningen) och så vidare i evighet. Jag är fascinerad!

Related Posts

4 thoughts on “Ett inlägg till ”Svärmor”

  1. Karolina skriver:

    Hästtjejer är ofta rätt praktiska och realistiska av sig. Enligt min mamma, BVC-sköterskan gör det dem till toppenmammor. Du hinner gott och väl. 🙂

  2. Gott, du verkar ha en väldigt klok mor. 😉

  3. Anonym skriver:

    Du hinner och om det skulle mot förmodan komma för tidigt så du inte har hunnit så har jag inga problem med att shoppa det nödvändigaste för dig 😀
    P&K

  4. Känns ju väldigt mycket lugnare. Du kanske t.o.m. shoppar allt utan mig? 😉 P&K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.