Livet hos Hogengård

Intensiva dagar och lite glam?

På fredagen klippte jag mig hos härliga Christoffer. Givet kunde han inte låta bli att locka mitt hår. Lite glam måste man väl ändå kunna klämma in även om det är sportkläder?! Begav mig sedan i en hast till bästa fotografen Anna. Min helsköna PR-kvinna Dominika (ja, det är den du tror) tyckte jag skulle ställa mig framför kameran denna gången. Var något tveksam till detta men nu är det gjort. Smidigt att slippa passa in även en modells schema i mitt och Annas redan hektiska liv. Bilderna kommer snart läggas upp i shoppen och kanske kommer de synas även på andra håll. Vem vet. Vi får väl se hur bra D jobbar denna gången. 🙂

Anna är iaf en skön tjej som har ett mycket bra öga för färg och form. Nu var det ju en ganska ganska stiff plåtning eftersom det är produktbilder. Men vi lekte lite på slutet och jag har kravlat runt på ett måttligt rent köksgolv. Bland hundhår och annat intressant. Men det var det värt! 🙂

Related Posts

4 thoughts on “Intensiva dagar och lite glam?

  1. iashemlis skriver:

    Ska bli spännande att se bilderna.. Klart De kommer vara en HIT.. Ett bra förlag av Dominika. =)

  2. Vi får se. Ännu har jag bara sett några av bilderna i kameran. Väntar med spänning och lite fasa på urvalet i början av veckan. 🙂

  3. Tina N skriver:

    Du blev jättefin på bilden! 🙂

    Ska bli kul att få se modellbilderna!

  4. Tack kakan! Vi får väl se hur kul det blir… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.