Related Posts

2 thoughts on “Jag tror han tar spjärn…

  1. Harrys mamma skriver:

    Det är en otroligt konstig och härlig känsla när de rör sig därinne. Just nu buffrar sig lillemannen bara lite eftersom det är så trångt därinne (står det på gravidsajterna, jag tycker det ser ut som om han har ganska mycket plats jag)

  2. Man kan läsa sig till det mesta. 🙂

    Visst är det en känsla som inte går att vänja sig vid?! Junior har fötter och händer i min högersida och jag kan få smällar som förmodligen prickar några nerver som gör att jag nästan knippar mig. Helt galet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.