Livet hos Hogengård

Nu bekant med fenomenet halsbränna

En nyhet för mig. Men tydligen väldigt vanligt när man är i det skicket som jag är. Gårdagens pizza ville min kropp inte veta av och för en dryg vecka sedan så åt jag lite chips. Samma resultat då. Dessa två tillhör väl inte min vanliga ”kost” så jag ser inga problem i att avstå. Finns så mycket annat som jag skulle ha svårare med att stryka från menyn.

Related Posts

2 thoughts on “Nu bekant med fenomenet halsbränna

  1. Anonym skriver:

    Kommer ihåg det men jag hade halsbränna konstant! Så jag hoppas verkligen inte du får mer än det du har.
    Prova med novalucol annars 🙂
    P&K

  2. Äter jag bara som vanligt känner jag ingenting. Har preppat mig med yoghurt och nu är det borta igen. Men tack för tipset Snäckan. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *