Livet hos Hogengård

Ny energi efter en lat Påskhelg

Tror verkligen jag behövde en helg utan större krav. Iaf så märkte jag det i måndags. Hämtade mor och far på flyget i söndags kväll. Somnade sent och gick upp tidigt och gav hästarna frukost. Gick och la mig igen och somnade! Inte vanligt. Sov till nästan nio! Otroligt. Sedan var jag seg hela dagen. Fördelen med denna sega helgdag var att igår och idag är jag piggare än någonsin. Så härligt! Nu har jag fått undan flera trista pappersvändarprojekt. Skönt att bli av med dem och kunna fokusera på allt annat.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.