Livet hos Hogengård

Tur vi inte har källare

Fy vad förkylningar är meningslösa… Verkar som att det är en mansförkylning dessutom. Det vet ju alla hur de är. Första dagen på dagis i morgon lär bli utan mamman. Jag som var rädd för förkylningarna som skulle komma efter dagisstarten.
Idag red jag och fixade stallet på fm och det var inte utan strid. Så tung i skallen och nös så det skvatt. Pojkarna är på Stillingsön och roar sig medan jag jobbar. Det går väldigt långsamt. Precis vad jag behöver. Jag har så många som väntar på sina varor och så blir jag förkyld. Sämsta möjliga tajming…

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.