Livet hos Hogengård

Vad tycker ni om en hudfärgad sportbehå?

Har funderat på det länge nu. Från de flesta har jag fått positiv respons. Någon butik tyckte det var bättre om jag sydde upp vita G och H-kupor istället. Mina tankar går så här. Vitt lyser igenom vitt. Hud syns inte genom varken vitt eller andra ljusa färger. Vitt ser snyggt ut ett tag sedan blir de lätt lite gråa. Hud ser ut som det gör om du inte envisas att blanda in röda plagg när du tvättar. Hud är kanske inte är så piffigt men så är jag ju lite av den praktiska sorten.
Vad tycker du?

Related Posts

48 thoughts on “Vad tycker ni om en hudfärgad sportbehå?

 1. Anonym skriver:

  Jag tycker absolut att hudfärgat vore bra att ha! Många gånger tränar jag i vita överdelar, och som du säger så syns det verkligen igenom. Den har ju inget mönster, så det är ju ingen fara. Men det vore lite roligare med en hudfärgad 🙂 Bra idé!

 2. Kristina skriver:

  Hej,
  Det är en toppenidé med hudfärgad sport-bh. Vit variant är inte vit särskilt länge…jag köper den hudfärgade direkt om den kommer i sortimentet. hälsningar kristina

 3. Anonym skriver:

  Jag röstar också för hudfärgat. Fult, javisst, men faktiskt snyggare under ljusare kläder. Kanske kan man göra den i en kulör som drar mer åt guldhållet för att göra det lite roligare/snyggare?

 4. Gudrun skriver:

  Hej
  Denna BH-modell är väldigt skön så därför kan jag tänka mig att ha den på mig i alla möjliga sammanhang – inte bara till sport
  Därför är det viktigt för mig att den finns i vitt Men eftersom jag kan använda den till allt så skulle jag köpa den i alla färger
  Vit och svart har jag redan Men kom den i hud skulle jag beställa det också
  Vit finns inte större än till F så jag har en 80F den svarta är i 80G Mycket nöjd med dessa

 5. Anonym skriver:

  Skulle absolut välja hudfärgad istället för de svarta och vita jag köpt tidigare.

 6. Jonna skriver:

  Hudfärgad är bra, men bara som komplement till vitt. Om man har linne så är det ju snyggast med vit BH om banden sticker ut när man rider…

  Men om man har top med ärmar så är ju hudfärgat snyggast, svåra val vi har. Kanske dagen i-landsproblem 😉

 7. Anonym skriver:

  En bra idé! Kulör åt guldhållet är ju mycket läckrare än hudfärgat men det kanske lyser igenom mer då???

 8. Anonym skriver:

  Tycker det är ett utmärkt förslag.
  Skulle köpa en direkt.
  Hoppas du blir hjälpt i dina funderingar.
  Mvh// Anita

 9. lillprinsen skriver:

  Bra idé ,de vita blir fort sjaskiga i tvätten.

 10. Anonym skriver:

  Bra ide, finns för få hudfärgade behå:r över huvudtaget enligt min mening.

 11. Anonym skriver:

  Bra idé! Av försäljningstekniska skäl skulle man kunna döpa färgen till Guld eller Champagne.. Har nyss köpt denna BH. En mindre bra sak är att det är mkt litet spel på att ställa in axelbandslängden. Jag skulle vilja kunna korta mer.

 12. Anonym skriver:

  Tycker hudfärgat är oslagbart under! Skulle vara toppen, har oftast vitt eller ljusrosa under kavajen, varesig jag rider med tävlingsskjortan lr plastrong, så vitt syns massor igenom när kavajen är av. Det blir som sagt inte så sunkigt som vitt heller. Kan passa på att fråga, om man har 80D i vanlig bh ska man köra på samma i era då? Nu tävlar jag i två bh för jag hatar om det "rör sig", ser skitfult ut. Så jag har en med bygel under o en brottarvariant som inte är stretchig lodrätt så att säga. Smidigt:P Så jag är verkligen nyfiken på prova ditt märke!

 13. Karin skriver:

  Bra idé, passar till alla kläder.

 14. Anonym skriver:

  jag klarar mig bra med mina svarta, men hade jag behov av en ljus skulle jag absolut välja hudfärgad. vit blir för svår att hålla fräsch.

 15. Så glad jag blir över att ni härliga tjejer tar er tid att ge mig respons. Det är värt MASSOR!

  Så svar på storleksfråga. Jag red själv alltid med dubbla behåar. Jag vet hur det känns. Inte behagligt men det enda som höll saker på plats (70F). Nu slipper jag äntligen allt krångel.
  Min erfarenhet är att oftast sitter den vanliga behå storleken bra. Behöver du byta så är det inga problem. Du får höra av dig om du har fler frågor. //Helene

 16. Anonym skriver:

  Tycker det är en mycket bra idé även om jag helst skulle se att alla tre färgerna fanns. Gärna lite ljusare än den på bilden dock för oss blekfisar.

  Någon nämnde axelbanden. Mitt problem med dem (och mitt enda problem med modellen) är att i alla fall på mig så glider axelbanden. Har dem alltid på kortaste möjliga men måste dra dem till det läget varje gång eftersom de glidit iväg.

 17. Självklart kommer svart och vitt att finnas kvar!

  Ett tips när det kommer till axelbanden är att sy fast dem i det läge du trivs bäst. Det går fort och att fixa och då sitter de där de ska.

 18. Färgen på bilden är bara min lek i photoshop. Inget att hänga upp sig på. Färgen kommer att bli väldigt neutral. 🙂

 19. Jessica skriver:

  Bra med hudfärgat. Fast jag skulle allra helst vilja ha i alla tre färgerna i g-kupa.

 20. Anonym skriver:

  Jag skulle köpa en hudfärgad. Skulle gärna önska fler färger. Använder sportbhn i många sammanhang och då skulle olika färger vara kul. Men om antalet färger är en kostnadsfråga så röstar jag för en hudfärgad.

 21. Anonym skriver:

  Hudfärgad är perfekt. Den funkar under alla kläder. Dock har även jag problem med axelbanden måste alltid ha dem på det kortaste från början och då när BH:n blir lite äldre så är det för långt. Längre läge där axelbandslängden kan justeras mot skulle bli toppen!

 22. Katharina skriver:

  Jättebra med hudfärgat. Det skulle jag köpa.
  Jag har dock samma problem med axelbanden. Efter en liten bit på min löprunda har de glidit i väg. Lite trist när man köper en så pass dyr behå. På andra behåar brular de ju sitanna kvar. Lite tråkigt om man själv måste sy fast dem.

 23. Anonym skriver:

  Jag köper också det hudfärgade så fort den kommer, en jättebraidé!

 24. Toppen att ni är så många som kommer med kommentarer, av ALLA de slag!
  Jag ska göra allt jag kan för att få till en axelbandsresår som inte glider till nästa leverans.

 25. Anna skriver:

  Hej! En annan tanke vad gäller axelbanden:
  Jag har en vit och en svart bh som jag använder till "fint". Jag har mycket värk i axlar och nacke och har därför alltid sport-bh. Det bästa är dock när det är brottarrygg – då avlastas axlarna verkligen. Alltså kan jag inte ha mina fina hogengårds mer någon dag i taget. Om du kunde få till någon slags brottarrygg eller korslägga banden på något sätt så vore det drömmen. Då skulle jag kunna ha dem jämt. Hogengårds är ju mycket finare än andra sport-bh!

 26. EliseT skriver:

  men når den hvite er helt ny fins det ju inget finare! og då behøves inget utanpå heller. min erfaring er at heller ikke hud forblir særlig pent med tiden, men det er vel kanskje på grunn av at jeg vasker dem med svarte kläder…

 27. Karolina skriver:

  Tummen upp för hudfärgat från mig. Min favoritfärg på underkläder.

 28. iashemlis skriver:

  Det var ju inget att fundera på, du är ute på mark där ingen annan är ännu tydligen.. 😉

 29. Anonym skriver:

  Hudfärgat funkar alltid. Kör på det!

 30. Linda skriver:

  Håller med övriga, kör på hudfärgat! Har redan både vita och svarta och de är verkligen kanon bra!

 31. Anonym skriver:

  Det är en mycket bra idé. Jag skulle köpa en direkt! Jag efterlyser även en BH med brottarrygg utan knäppning mitt bak. Det skulle vara utmärkt till vanlig gympaträning, där det ibland är lite obehagligt med knäppningen när man ligger på rygg och tränar. Annars är kuporna kanonbra.

 32. Annelie skriver:

  tycker det låter toppen med en hudfärgad!! själv har jag två av de svarta, men skulle absolut vilja ha en hudfärgad!! dessutom den bästa sportbh:n jag haft!!

 33. Anna skriver:

  Glömde tillägga att hudfärgat verkar jättebra. Skulle jag absolut köpa om det fanns med brottarrygg.

 34. Tack tack tack! Ni är bäst på det här. 🙂

  Anna, man skulle kanske kunna göra en lösning för just dig där man lägger banden i kors i ryggen?! Annars brukar alla tycka den är skön just för att den inte trycker på musklerna som just går upp i nacken.

 35. Anonym skriver:

  Hudfärgad, jag längtar redan ♥
  Jag har 70G och jag har mycket hellre en hudfärgad än en vit.
  (jag är också lite av den praktiska sorten ;)…)

 36. Anonym skriver:

  Vet inte om det är för sent att tycka, men jag tycker hudfärg vore toppen. jag leder jympa på F&S och under våra vita topar vore det bra och "osynligt".

 37. Anonym skriver:

  Va bra! Har strl 80H och skulle behöva annan färg än bara svart. Vitt finns ju inte i min storlek. Använder dem (har fler svarta) i alla möjliga sammanhang för de har det bästa stödet alla kategorier. På min utlandssemester i Malaysia var den perfekt både som vanlig behå och som soltop i värmen. Köper troligtvis fler av en beige/guldfärghad om det kommer.Hälsningar Britt-Marie

 38. Anna skriver:

  Oj, så snällt med en egen lösning. (Fast jag tycker det borde vara nån mer därute som är som jag.)Jag ska trixa lite själv och se om jag kan korslägga banden. Behöver jag specialhjälp kanske jag kan höra av mig. Tack för en bra butik!

 39. Åsa skriver:

  Guld/hudfärgad vore perfekt. Är själv mycket blek men brukar köpa bh:ar i guldbeigea nyanser som är mörkare än min egen hud eftersom de blir mest osynliga under vita blusar. Enligt min erfarenheten tenderar ljust hudfärgade bh:ar att lysa igenom mer. Färgen på bilden ser idealisk ut.
  Jag skulle gärna även köpa boxertrosorna i guldbeige färg ifall den möjligheten fanns.

 40. Britt-Marie, det är fler än du som har den på stranden. Funkar finfint! 🙂

  Tack Anna!

  Åsa, trosan är nog också på gång. Ljusa byxor och vita tävlingsridbyxor behöver hudfärgade trosor. Allt annat lyser rakt igenom. 🙂

 41. Johanna skriver:

  Toppen med hudfärgat, det behövs verkligen! Både som BH och trosa 😀

 42. Anonym skriver:

  Svår fråga det där.
  Jag skulle nog säja att hud färg är en mycket bra idée. För då kan man ha vilken färg som helst på tröjan utan att oroa sig för att bh:n skall lysa igenom.
  Har man dock en tröja med lite mer urringning där man ser delar av bh:n så är det kanske ej så snuggt. Men vadå. Vi skall ha dem på oss för att träna och ej en modevisning. Eller så får man köpa en bh i vardera färg.
  /CAT

 43. Anonym skriver:

  Spelar inte så stor roll med vit eller hudfärgad. Fördelar och nackdelar med båda färgerna: Bara bra om det kommer någon mer färg i min storlek, 80H. Nu finns ju endast svart…Ser verkligen framemot det! Undrar förresten om någon i min storlek har köpt Deko,vanliga BH:n och om den är bra? Likaså bikin Freya?
  /Carina

 44. Carina, jag har sålt Deco upp till 80GG och den är mycket fin och rejäl. Bikinin Supernova upp till 85H samt bikinin Lunar upp till 80G.

 45. Jag gillar oxå hudfärgat mer än vitt! Jag har inte provat denna BH än men är väldigt sugen och kommer beställa inom en snar framtid 🙂

  Lycka till med magen!
  Anne på Kullerbyttan barnkläder (vi sågs hos Jetshop i Billdal för några veckor sedan)

 46. Hej Anne!

  Tack och kul att du hittade hit! Maila mig när du är på gång så fixar jag. 🙂

 47. Anonym skriver:

  Hej!

  När kan man köpa den???
  Och var?
  Behöver den…. typ NU! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *