Livet hos Hogengård

Ni är helt makalösa!

Då menar jag på ett bra sätt. Det är värt så mycket att få er respons på det jag gör. Allting går att göras lite bättre. Jag lovar att jag inte sitter och blir för nöjd. 🙂

Idag har jag dock tagit en dag off. Suttit på altanen i solen. Tyvärr lite för mycket. Har nu en del röda fläckar på kroppen som inte borde vara där… Men så kan det gå när det blåser. Känner inte hur solen tar tag i det bleka skinnet. Planen var att gå ner till havet men med dessa vindar så lockade det inte nämnvärt. Jag fick iaf sått havre som jag har funderat på ett tag. Vi har ett betongrör som jag har haft rosor i några år men efter den här vintern såg de för dassiga ut. Så de fick min mor och far sätta utefter sin husvägg. Så vad gör man med ett stort fult grått rör? Jag rättade till jorden, vattnade och sådde havre. Hoppas det fungerar. Isåfall blir småfåglarna glada i höst och det borde ju se trevligt ut?!

Related Posts

4 thoughts on “Ni är helt makalösa!

 1. Tina N skriver:

  Så det är här Du är! 🙂

  Undrade vad du sålde, men nu vet jag. Mycket snyggt, framförallt dina bikinis. Synd dock att det bara är stora storlekar.

  Kram (Frk T)

 2. Men hej Frk T! Så kul att du hittade hit.

  Så söt blogg du har skaffat dig. Me like! 🙂

 3. Karolina skriver:

  Vilken bra idé! En liten minihavreåker. Ser det framför mig. Jättefint!

 4. Kanske ska jag slänga ner några blomfrön också?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *