Livet hos Hogengård

Äntligen är det mitt!

Vad gillar ni tokblicken. Det är spännande i naturen.  🙂

Jag är ju gammal åf för Hansbo Sport och blev överlycklig när jag hittade det här kandaret i deras sortiment. Utpris på detta är ca 1000:- och kvalitén överraskade mig rejält. Mycket välsytt, mjukt och följsamt för att ligga i den prisklasen. (Säg till om du vill titta närmre på det). Byter jag ut pannbandet till något med lite ”bling” så blir det väldigt fint. Som jag har längtat efter ett rundsytt. Ska bara be sadelmakar-Kicki kapa remmarna som blev lite långa till Sassens lilla huvud. Då blir det så nära perfekt jag kan komma just nu. Ett Otto Schumacher ligger på ca 5500:- och där är vi verkligen inte nu. Får väl bli när vi debuterar GP.  😉

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.