Related Posts

2 thoughts on “Femina och Damernas Värld

 1. Jennie Ragnarsson skriver:

  Hej!
  Vad glad jag blev då jag läste både i Femina och Damernas om din sport-bh! Jag är själv hästtjej och det är sannerligen inte lätt att hitta någon bra sportbh när man har lite större boobs. De större storlekarna är nästan alltid för stora runt om… Nu inväntar jag fraktfritt som du bad oss läsare hålla utkik efter så ska jag beställa en sport-bh från dig!
  Härlig blogg – den ska jag fortsätta att läsa!
  Mvh Jennie

 2. Hej Jennie och tack för ditt trevliga inlägg!
  Finns många som du och jag. Det är ett stort problem att hitta kupor i rätt storlek där behån sitter tillräckligt tajt runt bröstkorgen. Men nu ska det bli annat! Mitt mål är att förse kvinnor med både sport, vardag, flärd och bad i rätt storlekar. 🙂
  Välkommen hit och snart blir det fraktfritt. 😉
  Hälsningar Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.