Livet hos Hogengård

Shopping med tjockmage

Det är inte kul. Köpte två linnen på Kapp Ahl i storlek 40/42. Ett svart och ett vitt. Undrar om jag knäcker dem inom två veckor? Hoppas inte det. Den här magen är ingen lek. Det är fortfarande bara mage och inget fluff. Tissarna håller sig också lugna och normala. Glad så länge jag slipper köpa fler behåar. De ska ju ni ha. 🙂

Related Posts

2 thoughts on “Shopping med tjockmage

  1. Ellen skriver:

    Fin!
    Hade jag varit av den sorten som bara måste klappa på gravidmagar hade du fått en klapp. Men jag är ju inte av den sorten.

    Jag trodde att jag var av den sorten som längtade efter en liten sladd på medelålderns höst tills häromdagen då jag fick hålla ett pyttepyre en kort stund. Under den stunden hann hon skrika mig i örat och kräkas mig på halsen. Resten av eftermiddagen hade jag tinnitus och kräkslukt i näsan.
    Nöjer mig härmed med mina vuxna tre och hoppas bli mor-/framor om några år 🙂

  2. Hej Ellen! Skrattar gott åt din härliga kommentar. Tror du gör rätt. Tre barn låter som bra jobbat av dig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.