Livet hos Hogengård

Isande vindar i paddocken

Red ute på eftermiddagen idag. Blev bara ett kort pass då det blev mörkt snabbt. Blåste som bara den och allt som var löst fladdrade och ven. Trots detta höll Sassen sig relativt lugn. Gjorde lite förberedande piruettjobb på volten. Gick bra. Energin som hon har gör det lätt. Så var jag ju tvungen att prova lite passage igen, och hon svarar. Jag är kanske lite försiktig men det är ju nytt för både mig och hästen. Hon får massa beröm och pauser. Hoppas jag kan få till en filmsnutt i morgon för jag vill se hur det ser ut. Är så barnsligt glad över den här hästen. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.