Livet hos Hogengård

Lite bekymrad…

Kom till stallet idag och hade planerat ett rejält pass i paddocken. Blev inget med det. Sassen hade en svullnad under knät på insidan som gick ca 8 cm ner. Kände ett litet sår så hon har garanterat sparkat sig själv antingen vid ut/insläpp eller busat i sin paddock. Oavsett så blir jag alltid väldigt orolig men sprang ett par vändor i stallgången och hon gick helt rent. Ja, stallgången är ca 60 meter lång så det räckte med halva.  🙂
Så det blev en promenad på vägarna i ca 40 minuter istället. Inte vad jag hade tänkt mig men jag fick en del annat gjort. Tvättade svansen, ryckte manen och putsade läder. Saker som är lite svåra att få in i vardagens hets. Välbehövligt var det och bra blev det.

Lägger in ett par bilder på mitt kandar som jag vill sälja. Det är väldigt fint och helt utan skador men eftersom min häst är svart så vill jag gärna ha ett svart kandar.
Det är från Kieffer, mörkbrunt med vitt foder och stålspännen (endast på en sida). Allt läder är dubbelsytt förutom den delen av tyglarna som man håller i. Skulle kalla storleken en liten/normal full.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.