Livet hos Hogengård

Mycket promenera idag…

Finaste Snäckan ville gå ut på promenad vid lunch och jag hängde gärna på. Vi gick och pratade en timma. Soligt och så trevligt att få prata oavbrutet. Bara vi två.
Åkte en snabb sväng till stallet. Sass var lite varm i höger framben/hov så hon fick vila idag. Ska skos i morgon. Kan vara mittstrålfåran som spökar igen. Halt är hon i alla fall inte. Carina kollade noga igår när jag travade runt i båda varv. 
Så fick jag sms av en kompis i eftermiddag som skulle titta på kläder i ett hus nära mitt. Gick självklart dit. Mycket trevligt! Dock så fick jag samtal om Otto som snurrat bort sig vid lunchtid. Så det var bara att tacka för sig och promenera iväg och hämta katt. Otto ska vara glad över alla snälla människor han träffar. Annars hade det kunnat bli en kall natt ute. Ett paket med lokalsinne i julklapp kanske? 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *